Competitie Lunch/Diner najaar 2020

08 september 2020


Beste Competitie Spelers,

Zoals jullie al weten hebben wij op basis van de eerdere verstuurde enquête besloten om tijdens de najaarcompetitie de lunch en/of diner door de eigen teams te laten verzorgen.

Om nogmaals duidelijkheid te geven onderstaande uitleg:

Bij aanvang zal de kantine dienst ervoor zorgen dat er genoeg koffie/thee klaar staat om de dag te starten.

Hierna dient het team zelf te zorgen voor de lunch en/of diner !

Jullie mogen gebruik maken van de keuken en de aanwezige apparatuur met uitzondering van de kleine koel- en diepvrieskast. Eventuele meegenomen boodschappen die gekoeld bewaard dienen te worden kunnen in de grote koelcel.

Er mag géén gebruik gemaakt worden van de reeds aanwezige producten in de keuken, zoals curry, mayonaise, kaas, ham, etc etc. Met uitzondering van eventuele specerijen.

Alle gebruikte onderdelen dienen weer schoon op hun plaats te worden terug gezet. Dit is de taak van het team en niet van de kantinemedewerkers.

Aangezien wij op vrijdag, zaterdag en zondag met een aantal teams aanwezig zijn op ons park is het verstandig op voorhand met de captains te overleggen op welke tijdstippen gebruik word gemaakt van de keuken.

Op ons park hebben wij momenteel meerdere mogelijkheden gecreëerd om verspreid te zitten om de corona maatregelen op te volgen, gelieve hier rekening mee te houden.

Uiteraard is eten bestellen vanaf onze eigen kaart ook mogelijk.

Veel succes met de competitie en smakelijk eten.

De kantine commissie

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Jose van Meel 12-09-2020 01:38

👍👍

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard