De clubkampioenschappen, dat wil je niet missen!

12 augustus 2019


We zijn nog in de wolken door de eerste editie van de Oriënt Aope. Wat een fijne, positieve en dankbare reacties van deelnemers en bezoekers. 

Vandaag is het jeugdtoernooi alweer van start gegaan. Met meer dan 70 spelers en 100 inschrijvingen weer een groot spektakel. Kom je ook kijken naar het goede jeugdtennis en traditioneel een broodje hamburger eten overdag?

En dan hebben we vanaf 1 tot en met 8 september de clubkampioenschappen. Net als de Aope geherintroduceerd en we streven natuurlijk naar net zo'n gezellige en drukke week.

Het is voor jong en oud en voor elk niveau. Voor ieder hebben we wel een categorie-op-maat. Heb je toch nog vragen, meld je gerust via [email protected] of via een van de organisatoren (Norbert, Ton H., Richard of Freddy).

Elke speler die bij de Aope een of meerdere finales haalde krijgt 1 categorie gratis. 

Het toernooi loopt via toernooi.nl en niet via mijnknltb.toernooi.nl. De reden is dat dit geen officieel KNLTB toernooi is. Daarom moet onderstaande link gebruikt worden.

Het toernooi zal een antwoord bieden op belangrijke vragen als: wie kan weerstand bieden aan de vernietigende forehand van Peter? Wie wint het onderlinge duel van fam. Krekels tegen dochter en schoonzoon? Zijn de vroege inschrijvers Rineke en Christi ook favoriet voor een DD-8 titel? Kortom, er valt genoeg te zien en te beleven.

Schrijf je daarom zo snel mogelijk in via https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=1D2DDD5B-CF65-42A4-A28E-372462AF575A. We hebben voor ieder wel een geschikte categorie! Vanaf 16 jaar mag je in de open meespelen, maar we hebben voor de jeugd ook nog diverse jeugd categorieën.

Naast alle specifieke onderdelen (zoals de Heren Enkel 3-4-5 Open, de Dames Dubbel 8 of de Gemengd Dubbel 6-7 30+) hebben we een extra onderdeel toegevoegd en dat is de clubmix.

Voor meer informatie over dit onderdeel zie onderstaande:

Korte uitleg van deze nieuwe opzet voor alle leden vanaf 17 jaar (of in 2019, 17 jaar worden).
• Je kunt als koppel of als individu inschrijven (de toernooicommissie koppelt je dan aan een partner)
• De koppels mogen uit alle leeftijden, seksen en speelsterkten bestaan (man/vrouw, vrouw/vrouw en man/man)
• Het streven is om poules van drie of (max vier koppels) te maken naar gemiddelde speelsterkte (loting)
Er wordt gespeeld op tijd, een uur per ronde en maximaal twee wedstrijden op een avond
• Na de poule wedstrijden gaan de verliezers naar de verliezersronde en de winnaars naar de winnaarsronde.
• Vanaf dat moment worden de partners door loting gewisseld en gaan we door met een afvalschema.
• Na elke ronde wordt er opnieuw geloot en van partner gewisseld.
• Het is natuurlijk mogelijk om de zelfde partner te loten!
• Uiteindelijk komt uit de winnaarsronde het eerste Clubmix kampioenskoppel en uit de verliezersronde het Clubmix poedelprijskoppel in de geschiedenis van TC Oriënt !
Deze opzet is bedoeld om het voor iedereen ( ongeacht speelsterkte ) mogelijk te maken om mee te doen en is voornamelijk een recreatief gebeuren naast de andere onderdelen

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard