Diederworx Oriënt Aope 2020

26 juni 2020


Eindelijk hebben we vandaag het officiële bericht van de KNLTB gekregen: DIEDERWORX ORIËNT AOPE 2020 GAAT DOOR!! Wij zijn hier super blij mee en hebben er nu al onwijs veel zin in. Als Oriënt lid doe je toch zeker mee!? Dit is de allereerste kans om weer lekker officiële wedstrijden te tennissen  

Het toernooi zal van 3 t/m 9 augustus plaatsvinden en bij grote drukte zullen we ook al op 1 en 2 augustus wedstrijden inplannen.

Wij bieden de volgende toernooionderdelen aan: 17+ en 35+, 3 tot en met 9 in de HE, DE, HD, DD en GD. Er wordt in poules gespeeld met eventueel daarna een afvalschema.

De inschrijvingen zijn al geopend en inschrijven kan t/m 20 juli. Je mag je in maximaal 3 categorieën inschrijven met maximaal 2 verhinderingen (verhinderingen op 1 en 2 augustus, en op werkdagen tot half 7 tellen hier niet in mee), waarbij verhinderingen in het finaleweekend in principe niet worden toegestaan.  

Wacht niet en schrijf je snel in via deze link! En we doen natuurlijk een beroep op je Oriënt hart, want mond-op-mond reclame werkt nog altijd het beste. Zeg het dus voort tegen bekenden van andere verenigingen. Of dubbel met iemand van een andere club!

Hopelijk tot in week 32!  

Met sportieve groet,

Commissie Oriënt Aope  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard