Nieuws van de dag

Donderdag 10.08.2023 16.45 uur
Wij willen even beginnen met terugblikken op gisteren, gewoon omdat het stiekem toch een beetje grappig is. Gisteren zagen wij spelers wisselen van kant in de 2e set, en die stand vonden we toch maar vreemd; 
4-2

De super tiebreak verliep in deze partij ook niet geheel vlekkeloos, waarbij ze op even standen op links stonden... oeps

Wij citeren Martijn Koning; tennis is verzonnen door de grootste valsspeler die er ooit in de sport heeft rondgelopen. Een gast kon niet tegen zijn verlies en die heeft ter plekke de regels verzonnen. Er gingen twee gasten voor het eerst tennissen; 1 scoort een punt en toen 1-0... nee 15-0 voor mij.... 30-0 goed bezig. W T F is dit nu weer, toen 30-15... 30-30... en hij scoort nog een punt en toen 45-30... nee 40-30 voor jou. Bij de 3e keer is het opeens 10 punten erbij in plaats van 15... dat is alleen de eerste twee keer zo. 30-40 voor jou... eerste service in het net... nee je mag twee keer serveren bij tennis. Als die eerste kut was, mag je nog een keer proberen, dat is bij tennis zo. Hij scoort meten een punt en de ontvanger zegt 'oké nu staat het gelijk'... nee nu is het deuce... wat is het deuce dan... ja dat is het nu. Dat is als het gelijk staat bij tennis. De andere gast scoort meteen het punt en die zegt: dus nu heb ik gewonnen... nee nu heb je bijna gewonnen; dit heet voordeel; dat is als je bijna hebt gewonnen bij tennis. Als je nu nog een scoort, dan heb je echt gewonnen. Dat is wel alleen nog maar een game wel he, nog meer games, nog meer sets... 

Tsja zo makkelijk is het niet. Waarom in tiebreaks weer normaal geteld wordt? Dat snapt Martijn Koning ook niet, en wij ook niet. 

Verder was gisteren hartstikke geslaagd; fijne sfeer op en naast de banen. Wij maken er vandaag weer een leuke dag van. Meer nieuws volgt later. 

Om mee af te sluiten voor nu; nog een fijne actiefoto van gisteren:

Voor actiefoto's op de banen; zie onze insta, en later ook facebook! 

=====================

Woensdag 09.08.2023 19.30 uur
De avond vordert, de zon schijnt en alle banen staan vol. Dods staat overheerlijke hamburgers te bakken en LET OP, nog genoeg porties over. 

En ja mensen, onze fijnproever Peter vond de hamburger ook echter super lekker. 

Ondertussen lopen Rugile en Sita rond voor de verkoop van de tombola. Martina en Edmee hebben weer een hoop mooie prijzen weten te verzamelen; een tennisracket, zonnebrillen, heeel veel cadeaubonnen van een heel aantal zaken in de stad en nog heel veel meer. 
1 lootje kost 50 eurocent; heb je geen cash, dan is dat geen probleem. Aan de bar kan gewoon gepind worden... jammer geen excuus meer dus. 

De eerste 10 lootjes zijn verkocht... dan kan je toch niet meer achterblijven

=====================

Woensdag 09.08.2023 14.30 uur
Gisterenavond hebben we helaas de meeste potten van de laatste ronde niet af kunnen spelen. Deze zijn allemaal verplaatst kunnen worden naar andere tijden; bedankt allemaal voor jullie flexibiliteit! 

Vandaag staan burgers by Dods op het programma. Er zijn nog enkele plaatsen over... Meld je aan bij de wedstrijdleiding (12,50 euro).

Ziet er toch gezellig uit he!?

Opvallend vandaag vinden wij de uiterst relaxte houding van Marijn tijdens de wissels tijdens de herenenkel. 

Meer nieuws volgt later :)

=====================

Dinsdag 08.08.2023 18.50 uur 
Vandaag staan meatballs in tomato sauce op het programma! Kom dat proeven!

Verder is vanavond onze wijn- en bierproeverij. Sander heeft uiterst zijn best gedaan om fijne smaken samen te stellen. Wel hebben we wijn uit Amerika om in het thema te blijven, maar besloten is toch maar om jullie bier uit Amerika te besparen... leek ons beter haha! 

En last but not least... de camera's functioneren! Vanaf vandaag zal dagelijks een top 3 samengesteld worden voor het shot of the day. Kom maar op met al jullie tric shots!

=====================

Dinsdag 08.08.2023 13.20 uur
We beginnen vandaag met even een leuk feitje: wisten jullie dat Roger Federer vandaag 42 kaarsjes uitblaast? Vorig jaar stond hij samen met Rafael Nadal centraal tijdens onze black & white party, waarbij de twee legends in het zwart-wit in 2017 tegenover elkaar stonden in de finale van de Australian Open. 

Dit jaar hebben we natuurlijk op de vrijdag ook weer een feestavond met blacklights. Dit keer met het thema stars & stripes!

=====================

Maandag 07.08.2023 20.10 uur
De avond vordert, er staan heel leuke potten op de baan... en goed nieuws: er is nog eten over! Wij hebben het meest ervaren crewlid laten proeven, en hij was zeer tevreden over de fried chicken. 

Daarbij is een aantal crewleden ook zeer begaand deze avond met het bierpull schuiven en lasso werpen. Wie durft ook?

En de sportiefste speler van de week is tot nu toe toch wel echt Ivo Quaden die zelfs ook klapte voor een mooi punt van zijn tegenstander toen het matchpoint voor hem zelf was. 

=====================

Maandag 07.08.2023 17.25 uur
Wisten jullie dat er vandaag een fotograaf op het park rond loopt... Dankjewel Mila hiervoor!! foto´s zullen later op de facebookpagina gepubliceerd worden

Mochten jullie nog lasso willen werpen, of bierpulschuiven willen doen, schroom dan niet en laat je beste kwaliteiten zien onder de tent naast de kantine. 

En vanaf morgen hebben we hopelijk camera´s met goed beeld, zodat we shot of the day dan echt kunnen laten beginnen!

=====================

Maandag 07.08.2023 16.35 uur
Het weer zit gelukkig eens mee vandaag, iedereen staat lekker in de zon te tennissen nu, in tegenstelling tot gisteren waar alle wedstrijden vanaf de middag in de hal in Susteren gespeeld zijn. 

Vandaag staat fried chicken als maaltijd van de dag op het programma. Meer nieuws volgt later!

=====================

Zondag 06.08.2023 10.55 uur
De wedstrijden van half 10 zijn beide gestaakt geworden door de regen. Vanaf half 1 zal vandaag alles in de tennishal in Susteren gespeeld worden!

=====================

Zondag 06.08.2023 09.30 uur
De eerste 2 wedstrijden van vandaag staan erop; de banen liggen ondanks de regen er nog goed bij. Laten we hopen dat we vandaag alles buiten af kunnen spelen. 

De camera's van shot of the day zullen vanaf morgen aan gaan, dus train vandaag vooral nog even al jullie tricks om volgende week te kunnen shinen.

=====================

Zaterdag 05.08.2023 15.30 uur 
Wij zijn er klaar voor: versiering hangt, doeken hangen, park is opgeruimd en zelfs een deel van het onkruid is verwijderd. 

De eerste aanmelding bij het hok vond reeds om 13 uur plaats terwijl de eerste wedstrijden nu pas de baan op gaan. Roy Jetten had er blijkbaar veel zin in! 

Nu hopen dat het droog blijft en de wedstrijden vandaag afgespeeld kunnen worden. 

En vanavond is het Rodeo avond met oa bierpulschuiven, ben daarbij!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard

KVK-nummer

40187912