Organisatie Oriënt Aope

In de achterste rij van links naar rechts: Jesse, Timo, Anita, Timo, Peter, Freddy
In de voorste rij van links naar rechts: Martina, Edmee, Sander

Edmee Winkens, toernooileider
Edmee leidt dit fanatieke groepje organisatoren om er een zo leuk mogelijk toernooi van te maken. Niet alleen organiseert zij het Aope toernooi op Oriënt, maar houdt zich ook bezig met dagtoernooitjes en de organisatie van niet-tennisactiviteiten op Oriënt. 

Peter Moling, penningmeester
Peter is de man van het geld, maar ook van de planning. Hij gaat ervoor zorgen dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Bij Oriënt tennist hij niet alleen veel en vaak, maar hij helpt ook nog de jeugd en het jeugdtoernooi.

Freddy Jetten, planner
Freddy is officieel de planner, maar zonder Freddy was dit toernooi zeker niet zo succesvol geworden. Freddy helpt overal waar kan, tijdens het toernooi, als trainer en sinds dit jaar ook als voorzitter van onze club!

Jesse Simonis, klachtenfunctionaris
Een ander waardig bestuurslid in onze organisatie is Jesse. Jesse studeert rechten en het kan dan ook niet anders dat hij onze klachtenfunctionaris is. Hopelijk dat hij dit jaar niet deze functie hoeft te vervullen, maar zich vooral bezig kan houden met de organisatie van ons toernooi op zijn welbekende sloffen. 

Anita Zelissen, chef-kok 
Sinds vorig jaar is Anita bij onze groep gekomen, en dat beviel vanuit beide kanten gelukkig super goed. Ook dit jaar zal Anita weer vooral de keuken op zich nemen, zodat jullie elke dag een schotel van de dag kunnen nuttigen. Anita is daarnaast ook één van onze trainers op de club en houdt zich naast haar rechtenstudie ook nog eens bezig met de jeugd. 

Martina Daumantaité, influencer
Martina is net zoals Edmee, Freddy, Sander en Peter deel van de organisatie sinds het eerste uur. Ook Martina studeert nog, en geeft ook nog eens onder andere op onze club tennisles. Zij zal zich dit jaar onder andere gaan bezig houden met de social media, want ook dit jaar zullen wij weer vlogs gaan opnemen. 

Sander Eussen, entertainer 
Sander houdt zich naast de dagelijkse wedstrijdleiding bezig met het ontplooien van leuke activiteiten gedurende de week. Want zeg nou eerlijk, wat is de aope zonder een bier- en wijnproeverij, zonder een cocktailavond, en zonder feestavonden!?

Timo Anthonijsz, cameraman
Timo is ook dit jaar weer dé man van shot of the day; sowieso achter de camera, maar wellicht ook met die mooie enkelhandige backhand en alle tricshots vóór de camera. Om dus in die top 3 te komen, moet je bij Timo zijn. 

Ronan Munsters, de allrounder
Ronan, onze benjamin, die kun je wel om een opdracht sturen. Of het nu op het miniveld is met een linkshandige no-look, op de tennisbaan met een dropshot of in de commissie voor posters, planningen of andere zaken. Deze allrounder is van grote toegevoegde waarde voor de groep.

 

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard

KVK-nummer

40187912