DiederWorx Oriënt Aope 2020

Van 31 juli tot en met 9 augustus wordt de DiederWorx Oriënt Aope 2020 georganiseerd, waarbij in de volgende toernooionderdelen gestreden gaat worden om de winst:  17+ en 35+, 3 t/m 9 in de HE, DE, HD, DD en GD. Er wordt in poules gespeeld met eventueel daarna een afvalschema. 

Voor de schema's verwijzen we jullie naar mijnknltb.toernooi.nl.

 

Zo'n 320 spelers hebben zich aangemeld en de nodige maatregelen zijn dan ook genomen;

Parkeren is natuurlijk mogelijk op onze eigen parkeerplaats, maar de verwachting is dat deze ook regelmatig vol zal staan. Daarom is het grasveld achter baan 5/6 ook toegankelijk om met de auto op te rijden via de poort aan de achterzijde. Met een extra bord zullen we dit aangeven. Mocht ook deze parkeerplaats vol zijn, dan kan het beste in de straat langs het voetbalveld geparkeerd worden.

Bij binnenkomst dient vervolgens elke speler zijn naam, tijdstip van binnenkomst en telefoonnummer op te schrijven in het kader van mogelijk contactonderzoek door de GGD bij COVID-19. Mocht je het telefoonnummer om welke reden dan ook niet willen vermelden, kom dan even naar de wedstrijdleiding en laat je telefoonnummer daar achter.

Graag een kwartier van tevoren aanwezig zijn, zodat we op tijd alle rondes kunnen laten starten. Daarnaast is het belangrijk om de inspeeltijd tot 5 minuten te beperken, om grote uitloop te voorkomen. Hier zullen wij op toezien. Tot en met de kwartfinales zal een super tiebreak gespeeld worden als 3e set.

In onze kleedlokalen is omkleden mogelijk (maximaal 3 personen tegelijk), maar douchen zal NIET mogelijk zijn gezien een te groot risico op verspreiding van corona.

Te allen tijde geldt de 1,5 meter afstandsregel. Op ons park hebben we verschillende partytenten geplaatst om bij regen extra ruimte te creëren waar geschuild kan worden, zodat de 1.,5 meter afstandsregel ook gehandhaafd kan worden.

In de kantine kan alleen gepind worden. Cash geld wordt in verband met corona NIET geaccepteerd. Een consumptiekaart kost € 16 voor 10 bonnen, terwijl een losse consumptie € 1,75 kost. Doe er je voordeel mee! 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Beste deelnemers, Wat is het al warm en het wordt almaar warmer. En dan moeten we ook nog de halve finales plannen. En we hebben te maken met een code Oranje. Veel terechte vragen dus. 

Waarom is mijn (eventuele) halve finale nog niet gepland? De zaterdag bestaat overwegend uit wedstrijden uit het afvalschema. Typisch daaraan is dat je pas weet wie tegen wie speelt als alle kwartfinales gespeeld zijn. Dat maakt het complex. Als je al rekening moet houden met alle spelers die er mogelijk in kunnen komen, heb je ook veel meer om rekening mee te houden. En dan kan het nog altijd wijzigen. Verder willen we niet dat spelers onnodig veel achter elkaar spelen. Ook daar moet je met alle opties rekening houden. Dit is makkelijker wanneer we alvast voorbereiden, wat we weten lopende de dag publiceren en in de late avond rond 23.30 uur echt definitief maken. 

Wat betekent dat voor mij? Kijk rond middernacht even op mijnknltb.toernooi.nl. Je krijgt uiteraard ook mail. Dan is alles definitief. Wat tot die tijd gepubliceerd wordt is vrij zeker, maar nog onder voorbehoud! Je hoeft de wedstrijdleiding hier dus niet meer naar te vragen, want we zijn met de voorbereidingen bezig. 

Wat doen we nu met die hitte?We schroeven de maatregelen verder op. We gingen al voor koelboxen, bouillon, parasols, maar dat is niet langer genoeg. We houden ook zaterdag de derde set super tie-break aan. En we gaan verder met een nog scherper hitteplan: we spelen zaterdag om 09.00 uur, 10.30 uur en 12.00 uur op Oriënt en andere parken en laten de middagrondes vervallen. De parken stemmen we af en worden ook vanavond bekend. Het zal altijd dichtbij Oriënt zijn (straal van +/- 5 kilometer). Dan kun je daar een drankje doen en erna weer heerlijk genieten op ons park. We starten na de middagbreak weer om 18.00 uur op Oriënt en gaan door tot en met de laatste ronde van 22.30 uur. Zo hopen we in iets minder extreme omstandigheden te kunnen spelen. 

En de zondag? De zondag zal op eenzelfde wijze voorbereid worden: we bekijken van dag tot dag en zullen in de loop van de zaterdag de voorbereidingen oppakken. 

Wat staat nog verder op de planning? De tombola gaat vanavond gewoon door. Dus ben erbij! Ergens tussen 21.00 en 22.00 uur zullen we wel kunnen starten. En dan morgen de barbecue vanaf 17.00 uur op Oriënt. Aanmelden is niet nodig. Zondagochtend spek met ei, daarvoor dien je je wel handmatig aan te melden in de kantine. 

Begrip - We zullen nog vanalles vergeten, maar hopelijk is er bij eenieder begrip voor de unieke situatie. Corona, 314 deelnemers en 471 wedstrijden op een park van “maar” 6 banen, extreme aanhoudende hitte. We klagen absoluut niet, want we zijn vereerd. Maar we hopen wel op begrip en flexibiliteit. 

Met sportieve groeten, 

De DiederWorx Oriënt Aope wedstrijdleiding

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard