Clubapp info

Waar kan ik de KNLTB ClubApp downloaden

Download de KNLTB ClubApp via de App Store of Play Store.  Download de KNLTB ClubApp voor iOS Download de KNLTB ClubApp voor Android   

Waar vind ik mijn inloggegevens van de KNLTB ClubApp? 

Via het mailadres wat bekend is bij de club heb je een uitnodiging ontvangen voor het gebruik van de ClubApp. In dit mailtje staat je clubnummer, bondsnummer en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen. Na het aanmaken van een wachtwoord kun je inloggen in de ClubApp. Neem contact op met de club om je inloggegevens opnieuw te ontvangen. Je kunt de contactgegevens van de club vinden door op 'Waar vind ik mijn inloggegevens?' te klikken in het inlogscherm.

Waar kan ik competitie-uitslagen en standen vinden in de KNLTB ClubApp?  

Sinds versie 1.5 van de ClubApp kun je onder de menuknop 'Mijn profiel' en vervolgens 'mijn competities' de resultaten zien van toernooien waar je aan meegedaan hebt. Selecteer de betreffende competitie en bekijk de stand, kalender en resultaten. Door op het hartje te klikken (icoon rechtsboven) maak je een competitie favoriet en kun je deze onder 'Mijn profiel' -> 'Mijn Favorieten' terugvinden.

Heb je nog meer vragen dan vind je de meeste antwoorden op deze site, veelgestelde vragen clubapp..

Veelgestelde vragen Clubapp.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard

KVK-nummer

40187912