Kantinedienst

KANTINEDIENST  

TC Oriënt (TCO) heeft de exploitatie van de kantine in eigen beheer en draait dus volledig op vrijwilligers. Hierdoor kunnen de prijzen van onze consumpties laag worden gehouden en zijn wij niet genoodzaakt boete regelingen te introduceren.

Aangezien we willen voorkomen dat de kantine gesloten is tijdens het seizoen, heeft het bestuur samen met de aanwezige leden tijdens de laatste ALV besloten dat alle leden van TCO in de leeftijd van 18 t/m 69 jaar verplicht zijn een 3-tal kantinediensten* per jaar te draaien.

Deze diensten vallen buiten de vastgestelde kantinediensten die gedraaid dienen te worden bij deelname aan de KNLTB voor- of najaarcompetitie. Deze worden voor u ingepland.

*=Dit aantal wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld en op voorhand kenbaar gemaakt tijdens de ALV.

Veranderingen:

Er zijn wel een aantal wijzigingen doorgevoerd.

  1. De diensten zijn korter van tijd geworden.
  2. Het verschil in kantine diensten is nu beter zichtbaar: Regulier, competitie en toernooi
  3. We hebben nu ook keuken diensten.

De kantine is normaal open van maandag t/m vrijdag van 19.00 uur tot 23.15 uur, en mogelijk tot een later tijdstip. indien er activiteiten staan gepland zijn er verschillende begin en eind tijden. Deze activiteiten zijn vastgelegd in de clubagenda. Deze kalender kunt u ook inzien via de Clubapp.

Uw kantinedienst(en) vastleggen en uw vastgelegde kantinedienst(en) inzien, doet u via onze TCO site of via de Clubapp. Vergeet wel niet op de site in te loggen in " mijn club" . Inloggen in "mijn club" doet u zo!

Voor meer info over de app zie Clubapp info op onze site.

Bent u niet in de middelen om de kantinedienst in te vullen, dan verzoeken wij u hierover contact op te nemen met de kantinecommissie ([email protected]l)

Aanwijzingen voor de kantinedienst

  • Om op een ontspannen manier kantinedienst te draaien, is kennis van een aantal zaken nodig. Een aantal onderwerpen die bij het draaien van de kantinedienst belangrijk zijn, worden in een informatiemap beschreven. Deze map ligt achter de bar ter inzage en tevens zijn ze terug te vinden op onze site onder het tabblad Kantinedienst.
  • Verder dient u de instructie verantwoord alcohol schenken te hebben doorgenomen. Dit is een e-learning platform.
  • Proefdraaien kan natuurlijk ook. U kunt altijd een uurtje met iemand meekijken die op een eerdere datum kantinedienst draait. Geef dat op voorhand even door bij een van de heren van de kantine commissie

Verkeerde ingave.

  • wanneer u een fout heeft gemaakt bij uw ingave maar al reeds heeft bevestigd, kunt u dat zelf NIET meer wijzigen. U dient dan contact op te nemen met de kantine commissie [email protected]

Kantinedienst ruilen.

  • Indien u een reeds ingeplande kantinedienst wilt ruilen, dient u dit zelf te regelen.

Wij bedanken jullie alvast voor de inzet en zijn ervan overtuigd dat wij wederom een fantastisch tennis jaar zullen hebben bij TC Oriënt.

 

De Kantine Commissie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard

KVK-nummer

40187912