Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen van 28 augustus tot en met 6 september 2020

Heb je het goede voorbeeld op de Oriënt Aope gezien en wil je dit zelf nadoen tijdens de clubkampioenschappen? Of ben je nog een kijkje gaan nemen bij het jeugdtoernooi en heb je het tennisvirus ook weer te pakken? De ideale voorbereidingsweek op de najaarscompetitie, geen trainingen tijdens die week dus perfect om het getrainde in de praktijk te brengen of als je daarna helemaal niet meer speelt een mooie afsluiter van je zomerseizoen:

DE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Vanaf 28 augustus tot en met 6 september hebben we de clubkampioenschappen voor jong en oud, voor recreatief en prestatief. Net als de Aope streven we natuurlijk naar net zo'n gezellige en drukke week. Hopelijk liggen de temperaturen wel iets lager. De zelfde regels ten aanzien van COVID-19 blijven gehandhaafd. De aanwezigen bij de Aope hebben dit al kunnen ervaren.

Voor ieder hebben we wel een categorie-op-maat. Heb je toch nog vragen, meld je gerust via [email protected] of via een van de organisatoren (Norbert, Ton H., Richard, Freddy, Nick of Wendy).
Elke speler die bij de Aope een of meerdere finales haalde krijgt 1 categorie gratis. Vind je jezelf te zwak voor bijv. de 6-7, maar ben je wel speelsterkte 7? Meld je gewoon aan, het is goed mogelijk dat we na de indeling nog her en der wat schuiven om een voor iedereen zo goed mogelijke indeling te krijgen.

Het toernooi loopt via toernooi.nl en niet via mijnknltb.toernooi.nl. De reden is dat dit geen officieel KNLTB toernooi is. Daarom moet onderstaande link gebruikt worden. Op de finaledag sluiten we traditioneel af met lekker eten, maar we willen onze vrijwilligers eens ontzien: we hebben een heerlijke frietenwagen geregeld en daar kunnen de spelers en bezoekers die zich voor dit onderdeel hebben aangemeld heerlijk "all-in" eten.

Schrijf je daarom zo snel mogelijk in via https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=05B344EA-7A89-4F6F-9929-71ED83DEC249.

We hebben voor ieder wel een geschikte categorie! Vanaf 16 jaar mag je in de open meespelen, maar we hebben voor de jeugd ook nog diverse jeugd categorieën. Naast alle specifieke onderdelen (zoals de Heren Enkel 3-4-5 Open, de Dames Dubbel 8 of de Gemengd Dubbel 6-7 30+) hebben we een extra onderdeel toegevoegd en dat is de clubmix. Voor meer informatie over dit onderdeel zie de website. De inschrijving sluit op vrijdagavond 21 augustus. De wedstrijden zullen dan zo spoedig mogelijk worden ingedeeld en worden gepubliceerd op www.tcorient.nl en toernooi.nl.

Wij hopen dat we je van deelname hebben kunnen overtuigen, want er is toch niets zo leuk als weer een hele gezellige en drukke week op Oriënt?

Met sportieve groeten,

De werkgroep Clubkampioenschappen,

Norbert Zandkuijl (toernooileider)
Richard Zegers
Ton Hanckmann
Freddy Jetten
Nick Potter
Wendy Stevens

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard