Vrijdagavond Heren 1 / 35+ 'Team Demolition'

Graag stellen wij aan u voor ... de toernooicommissie!

 

Met ingang van 2021 is de organisate van het altijd gezellige Dubbeldekkers Toernooi in handen van het vrijdagavond Heren 1 / 35+ team. 

Waarschijnlijk is een introductie van dit, zichzelf het meest gemêleerde tennisteam van het zuiden noemende totaal overbodig, maar voor degene die nog geen kennis hebben gemaakt met dit 'sterrenensemble' ... zie hieronder:

 

 

Roger Schurkens ('t Fundament) 

TOERNOOILEIDER - In het dagelijkse leven leraar en dan weet je het wel! Van leraren en leraressen wordt toch altijd gezegd dat die altijd alles beter weten, maar is dat ook zo? Binnen Team Demolition hebben wij daar gelukkig nog nooit wat van gemerkt. Om echter oeverloze discussies te voorkomen hebben wij 't Fundament' uiteindelijk toch maar toernooileider gemaakt ;)

 

Jules Wolfs (Sjuulke)

PLANNING - Als Sjuulke ergens binnen komt dan zie je hem niet, maar je hoort hem wel! Zijn  inmiddels bij velen bekende schaterlach laat hem gelukkig (helaas) nóóit in de steek. Jules heeft al 9 jaar op rij afscheid genomen als actief lid van Team Demolition, maar zij komen op geen enkele manier van hem af! Alle ideeën en voorstellen hieromtrent zijn van harte welkom ... 

 

Paul van de Beek (Paulus)

PLANNING - Deze uitermate sympathieke (let op: alleen naast de baan) Nederlandse Duitser was ook al op zijn 8e lid van TC Oriënt, maar dacht lang dacht hij dat bij onze Oosterburen altijd alles beter, grüner, groter en gezelliger was, maar Paulus is gelukkig op tijd 'wakker' geschrokken en sinds enkele jaren weer terug op het oude nest!

 

Frank Hermans (Sjaermèts)

FINANCIËN - Zo scherp als een scheermes, zowel op als naast de baan! Zijn sliceballen en volleys zijn dodelijk en naast de baan is Frank voortdurend in de weer met zijn rekenmachine. Actuele ratings, begrotingen, analyses ... vraag het aan 't Sjaermèts' en je bent weer op de hoogte!

 

Ron Mohren (Hammer)

COMMUNICATIE / MEDIA - Gebaore en getaoge in Broukzittert en sinds z'n 8e lid van tennisclub TC Oriënt. Oftewel, 'Hammer' is een echte, trotse Oriënter van de eerste jaren en tevens captain van dit zogenaamde 'sterrenensemble'!

 

Roger van Thoor (Federer)

CATERING - Stille wateren hebben diepe gronden! Advies; ga géén rally met Roger aan, want er is geen bal die niet terug komt. Bestel géén laatste rondje, bij Federer komt er altijd nog een één na láátste achteraan. Met zijn rustige karakter onmisbaar binnen het team, maar jullie zijn gewaarschuwd ... ;)

 

Henk Matthey (Matje)

CATERING - In de dorpsmond de 'stylist van Broukzittert' genoemd en dé nestor van het team. Op zijn 76e niet alleen naast de baan, maar ook nog steeds op de baan en daar zijn wij uitermate trots (en zuinig) op! Henk wil geen officiële 'functie' (meer) binnen de organisatie, maar als wij het even niet meer weten (of kunnen) ... dan vragen we dat 'Matje' toch gewoon even!

 

John Lindelauf (Sjloopert)

BEVEILIGING - Sjonnie sloopt alles wat bij hem in de buurt komt. In het dagelijkse leven auto's en in z'n vrije tijd tegenstanders en ... ;) Geloof ons, na een uurtje met Sjonnie op of naast de baan, je bent volledig gesloopt!

 

Roger de Gelder (Veurzitter)

PARK AANKLEDING - Zeer gewaardeerde ex-voorzitter van TC Oriënt maar binnen Team Demolition heeft hij geen k.... te vertellen. Dat denkt hij natuurlijk zelf van wel en daarom hebben wij 'de Veurzitter' maar de functie 'park aankleding' toebedeeld. Wij wisten het anders ook niet, sorry!

 

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard

KVK-nummer

40187912