Organisatie Oriënt Aope

Image

Edmee Winkens, toernooileider

Edmee leidt dit fanatieke groepje organisatoren om er een zo leuk mogelijk toernooi van te maken. Zij is secretaris van Oriënt en is werkzaam als arts in Zuyderland. 

 

Image

Peter Moling, wedstrijdleider

Peter is de man van het geld én de planning. Hij gaat ervoor zorgen dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Bij Oriënt tennist hij niet alleen veel en vaak, maar hij helpt ook nog de jeugd en het jeugdtoernooi.

 

Martina Daumantaite

Martina die vorig jaar nog toernooileider was, maar nu het stokje heeft overgedragen zal deze week de vrouw zijn van de dagkrant en social media. Ze is dit jaar afgestudeerd aan Sportkunde in Eindhoven en tennist al jaren bij Oriënt. 

 

Image

Sander Eussen

Sander houdt zich naast de dagelijkse wedstrijdleiding bezig met het ontplooien van leuke activiteiten gedurende de week en zal samen met een team zorgen dat jullie elke dag iets lekkers kunnen eten. En dat naast zijn drukke studie Biomedische wetenschappen in Maastricht. 

 

Image

Freddy Jetten

Naast deelnemen aan het toernooi en lesgeven bij Oriënt vond Freddy het toch ook wel erg leuk om de organisatie te ondersteunen. En wat je leuk vindt, moet je doen, toch?

Timo Anthonijsz

De oudste van de jongste helft van deze organisatie. Dus nog zeker niet de jongste. Wel met de mooiste enkelhandige backhand. Hoewel, Jesse kan er ook wat van. Timo, die studeert aan de UU in Utrecht, is een van de nieuwe allround commissieleden.

 

Ronan Munsters

Ronan kun je wel om een opdracht sturen. Of het nu op het miniveld is met een linkshandige no-look, op de tennisbaan met een dropshot of in de commissie voor posters, planningen of andere zaken. Deze allrounder studeert Bedrijfseconomie aan Zuyd en is voor het eerste jaar bij de commissie. En van kinds af aan Orient lid.

 

Jesse Simonis

Jesse of Timo de mooiste enkelhandige backhand? Lastig te zeggen. Beide in ieder geval een hele goede. Jesse brengt naast veel nieuw elan ook nuchterheid in deze groep. Schroomt er niet voor een droog mopje te maken. Tennist inmiddels ook alweer jaren bij Orient en studeert Rechten aan Zuyd.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard

KVK-nummer

40187912