Organisatie Oriënt Aope

Martina Daumantaite, toernooileider

Martina leidt dit fanatieke groepje organisatoren om er een zo leuk mogelijk toernooi van te maken. Ze studeert Sportkunde in Eindhoven en tennist al jaren bij Oriënt. 

 

Image

Peter Moling, wedstrijdleider

Peter is de man van het geld én de planning. Hij gaat ervoor zorgen dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Bij Oriënt tennist hij niet alleen veel en vaak, maar hij helpt ook nog de jeugd en het jeugdtoernooi.

 

Image

Sander Eussen

Sander houdt zich naast de dagelijkse wedstrijdleiding bezig met het ontplooien van leuke activiteiten gedurende de week. En dat naast zijn drukke studie Biomedische wetenschappen in Maastricht. 

 

Image

Arlette de Loo

Werken, student Biomedische wetenschappen, studententennis, Arlette heeft het er maar druk mee. Toch maakt ze geregeld tijd om met ons mee te denken over een goede invulling voor de toernooiweek.

 

Image

Edmee Winkens

Inmiddels speelt Edmee ook alweer jaren voor Oriënt en van die overstap hebben zowel Oriënt als Edmee geen spijt. Edmee zal regelmatig overdag de organisatie ondersteunen, ondanks haar drukke studie Geneeskunde.

 

Image

Freddy Jetten

Naast deelnemen aan het toernooi en lesgeven bij Oriënt vond Freddy het toch ook wel erg leuk om de organisatie te ondersteunen. En wat je leuk vindt, moet je doen, toch?

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard