Orient Express maart 2020

  

Oriënt Express  maart 2020   3e editie

Van de redactie

Het corona virus Corvid-19 zet de wereld op zijn kop. We beleven roerige tijden en bovenal hopen we natuurlijk dat jullie met jullie dierbaren gezond blijven!! Tot en met 06-04-2020 is onze club dicht en alle activiteiten tot en met deze datum zijn afgelast. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van de KNLTB en de Overheid. Hou de website en mailbox goed in de gaten voor verder nieuws!! 

Van het bestuur

De banen blijven in onderhoud en de sportstichting geeft aan dat in de eerste week van april de banen klaar zijn. Wat tegen die tijd nog word beslist kunnen we helaas niet voorspellen. Wel weten we dat de voorjaarscompetitie tot nu toe, miv 9 mei van start gaat. Wij zullen jullie op de hoogte houden van alle nieuwe/verdere ontwikkelingen die gevolgen voor onze club en onze activiteiten hebben.  

Het verrassingsdiner van de Oriënter Böll gaat helaas niet door op 21 maart. De mensen die zich hadden aangemeld, hebben een persoonlijke mail ontvangen. Het door jouw/jullie betaalde bedrag is teruggeboekt. Is uitstel afstel?? Nee, wij zullen kijken of we een nieuwe datum kunnen plannen en ook dan weer met evenveel enthousiasme aan de slag gaan. Bij vragen en/of opmerkingen [email protected] 

Trainers

We hebben ongeveer 170 mensen geplaatst voor de trainingen, wat een aantal! Benieuwd wie die trainingen gaan verzorgen? Kijk dan op https://www.tcorient.nl/trainers en in het menu onder Training > Trainers voor een introductie per trainer. Helaas was Fernand alleen in de ochtenden beschikbaar en hebben we daar geen volle groepen voor kunnen krijgen. Ook het trainingsschema zal spoedig op de site worden gepubliceerd. De lessers hebben deze reeds ontvangen per mail. Neem ook kennis van het lesreglement; eveneens te vinden op onze website onder de kop training. Tot nu toe gaan we ervan uit dat de trainingen vanaf 7 april van start kunnen gaan. 

Van de technische commissie

De voorjaarscompetitie.

Dit jaar zijn er maar liefst 30 teams die competitie spelen! Nu de KNLTB heeft besloten de voorjaarscompetitie pas vanaf 9 mei van start te laten gaan, kan het zijn dat teams ivm andere planningen (bv. Vakanties) in de problemen komen. Laat ons dit zsm weten aub!!! [email protected] Alle captains zijn in het bezit van het oorspronkelijke schema met de aanvangstijden van de thuis wedstrijden. In dit schema staat ook wie wanneer bardienst heeft.  Iedere dienst bestaat uit 3 competitiespelers, meestal teamleden maar er zijn ook een paar gemengde bardiensten. 

Kantinedienst

De kantine van TC Oriënt is het hart van de club. Een ontmoetingsplek, een schuilplek voor een regenbui maar ook een extra bron van inkomsten. Ook dit jaar vragen wij de medewerking van jullie. Uit de enquête kwam de voorkeur om liever meer korte kantinediensten te draaien ipv 1 lange dienst. Hier is rekening mee gehouden. De kantinedienst staat ook in club app. Degene die dienst heeft krijgt een reminder krijgt via de email. 8 Maart j.l. is er een uitgebreide email verzonden met richtlijnen en hoe aan te melden op de website. Nog nooit kantinedienst gedaan? Geen probleem, een uurtje meekijken bij een andere dienst of hulp vragen bij uw eerste dienst is altijd mogelijk

Contributie

De lidmaatschapsgelden worden eind maart geïncasseerd. De penningmeester verzendt op 26 maart de incasso’s. Binnen enkele dagen zal het bedrag vervolgens worden afgeschreven. Met name voor de jeugd en gezinnen zijn er positieve wijzigingen in de contributie vanaf 2020. Deze worden uiteraard meegenomen.  

Start maandagmorgen dames tennis indien de banen vanaf 7 april mogen bespeeld worden.

Al meer dan 25 jaar wordt er op de maandagochtend een gezellige dames- tennis- ochtend georganiseerd. De succes formule van de ochtend is nog altijd het zelfde: vanaf 9 uur worden er drie wedstrijden gespeeld waarbij door loting wordt bepaald hoe er gespeeld wordt.  De wedstrijdduur is 45 min. De bijdrage is € 7,-- per zomerseizoen. Hiervan wordt o.a. de koffie, thee, de tennisballen en de afsluitende lunch betaald. Nieuwe dames zijn van harte welkom en van te voren aanmelden is niet nodig.  

KNLTB ledenpas

Sinds het tennisseizoen 2019-2020 is er een nieuwe ledenpas.  Deze ledenpas is nog steeds nodig voor jouw bondsnummer, identificatie tijdens competities en toernooien plus het afhangen van de banen!  

Nieuwe leden ontvangen bericht wanneer hun ledenpas kan worden afgehaald. De ledenpas is 2 jaar geldig. Wanneer de pas verloopt ontvang je automatisch via de club een nieuwe pas. Ledenpas kwijt?  

Neem dan contact op met de ledenadministratie. Zij kan vervolgens een nieuwe pas aanvragen. 

Oriënt Express maart.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard

KVK-nummer

40187912