Regels Covid-19

Super dat jullie je hebben ingeschreven voor de Clubkampioenschappen. Graag willen wij jullie nog wijzen op een aantal dingen om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen.

Parkeren is natuurlijk mogelijk op onze eigen parkeerplaats, maar de verwachting is dat deze ook regelmatig vol zal staan. Daarom is het grasveld achter baan 5/6 ook toegankelijk om met de auto op te rijden via de poort aan de achterzijde. Met een extra bord zullen we dit aangeven. Mocht ook deze parkeerplaats vol zijn, dan kan het beste in de straat langs het voetbalveld geparkeerd worden.

Bij binnenkomst dient vervolgens elke speler zijn naam, tijdstip van binnenkomst en telefoonnummer op te schrijven in het kader van mogelijk contactonderzoek door de GGD bij COVID-19. Mocht je het telefoonnummer om welke reden dan ook niet willen vermelden, kom dan even naar de wedstrijdleiding en laat je telefoonnummer daar achter.

Graag een kwartier van tevoren aanwezig zijn, zodat we op tijd alle rondes kunnen laten starten. Daarnaast is het belangrijk om de inspeeltijd tot 5 minuten te beperken, om grote uitloop te voorkomen. Hier zullen wij op toezien. Tot en met de kwartfinales zal een super tiebreak gespeeld worden als 3e set. In onze kleedlokalen is omkleden mogelijk (maximaal 3 personen tegelijk), maar douchen zal NIET mogelijk zijn gezien een te groot risico op verspreiding van corona.

Te allen tijde geldt de 1,5 meter afstandsregel. Op ons park hebben we verschillende partytenten geplaatst om bij regen extra ruimte te creëren waar geschuild kan worden, zodat de 1,5 meter afstandsregel ook gehandhaafd kan worden.

In de kantine kan alleen gepind worden. Cash geld wordt in verband met corona NIET geaccepteerd. Een consumptiekaart kost € 16 voor 10 bonnen, terwijl een losse consumptie € 1,75 kost. Doe er je voordeel mee! Mocht je het inschrijfgeld nog niet betaald hebben, betaal dit dan uiterlijk vanavond via een directe bankoverschrijving aan NL49RABO0187611432 ten name van Tennisclub Oriënt onder vermelding van Clubkampioenschappen, je naam en je categorie(ën).

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen op jullie respect voor bovengenoemde regels. Wij hebben er super veel zin! Tot snel!

Met sportieve groet,

Team Clubkampioenschappen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 452 7043

T.C. Oriënt

Achter de Hoven 83
6137 SK Sittard